Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Πέθανε ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, Κωνσταντίνος Μίχος

Πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 49 ετών ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, Κωνσταντίνος Μίχος, ύστερα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, στις 12.30, στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στην Ερατεινή Φωκίδας. Η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο χωριό Κονιάκος Δωρίδος.


Ο Κωνσταντίνος Μίχος γεννήθηκε στον Κονιάκο Φωκίδας το 1967. Ήταν γιος του Νικολάου και της Αικατερίνης Μίχου. Το 1985 τέλειωσε το σχολείο στο 28ο Παγκρατίου. Ήταν απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός. Συνέχισε τις σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Ξάνθης, αποφοιτώντας με την ιδιότητα του Πολιτικού Μηχανικού.

Είχε εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και συμμετείχε σε σημαντικά έργα πανελληνίας εμβέλειας, ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν ως ελεύθερος επαγγελματίας, αφού, τα τελευταία έξι χρόνια, προ της εκλογής του, διατηρούσε γραφείο μελετών – κατασκευών στην Ερατεινή Φωκίδας. Ως  έφεδρος αξιωματικός υπηρέτησε στο Δ΄ Σώμα Στρατού, στην Ξάνθη (ΔΕΣΕ).

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Η Λαλιά της Ρούμελης εκφράζει τα συλληπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.