Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Σύλληψη στη Φθιώτιδα για διακίνηση κάνναβης

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στη Τραγάνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ένας 64χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα σήμερα περίπου στις 01:00΄ οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας , εντόπισαν στα διόδια της Τραγάνας και συγκεκριμένα στην 131η χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (ρεύμα προς Λαμία), ένα Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 64χρονος και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο .

Ο δράστης δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει, ενώ παράλληλα απέρριψε από το παράθυρο του αυτοκινήτου μία νάιλον σακούλα που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (957) γραμμαρίων.


Μετά από δυναμική επέμβαση, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και συνέλαβαν τον 64χρονο. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως επίσης και το αυτοκίνητο του δράστη.

Από τη αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι σε βάρος του 64χρονου εκκρεμούσε η από 21-10-2011 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.