Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Συντήρηση Π.Ε.Ο. Λαμίας-Αθηνών

H Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Π.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ - ΑΘΗΝΩΝ», με προϋπολογισμό €100.000,00 συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Το έργο συντίθεται από την ακόλουθη κατηγορία εργασιών: α) κατηγορία Οδοποιία, με προϋπολογισμό 80.469,53 € (δαπάνη εργασιών, Γ.Ε. και Ο.Ε. και απρόβλεπτα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π.) από την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚ2Ν ΕΡΓΩΝ Π.Ε. ΦΘΙ2ΤΙΔΑΣ, οδός Υψηλάντου  4, Λαμία, μέχρι και την 25 / 10/2012.

Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, υπόδειγμα τύπου Β. 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22313 54221 FAX επικοινωνίας: 2231 022646, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία: κ. Φορτάτος Βασίλης.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 30/10/2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 10,00 (λήξη επίδοσης προσφορών), στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Φθιώτιδας (Yψηλάντου 4, Λαμία, τηλ. 22313 54200) και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης, σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν. 3669/08.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί α) ημεδαποί διαγωνιζόμενοι, μεμονωμένοι ή σε κοινοπραξία, εγγεγραμμένοι στο Μ.Ε.Ε.Π., που καλύπτουν τις κατηγορίες και τάξεις του έργου, ήτοι τάξεις Α1, ή A2 ή 1η ανεξαρτήτως έδρας, για έργα κατηγορίας Οδοποιίας, β) αλλοδαποί διαγωνιζόμενοι που αποδεικνύουν ότι κατά την τελευταία πενταετία, έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια (ποιοτικά και ποσοτικά) με το δημοπρατούμενο.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους €1.610,00 που θα απευθύνεται προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Φθιώτιδας, με ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών και τριάντα (30) ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι μήνες από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΚΑΠ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Προκαταβολή δε θα χορηγηθεί.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται σύμφωνα με την αναλυτική διακήρυξη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες στα γραφεία της Δ/νσης Τε-
χνικών Έργων της Π.Ε. Φθιώτιδας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.