Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με εθελοντές της ομάδας εθελοντών ΛΕΒΑΔΡΩ

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε την Παρασκευή στο γραφείο του με μέλη της ομάδας εθελοντών του Δήμου Λεβαδέων ΛΕΒΑΔΡΩ, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την πλούσια δράση της ομάδας σε τομείς που αφορούν στον πολιτισμό, το περιβάλλον, την κοινωνική αλληλεγγύη, αλλά και για την πραγματοποίηση δράσεων για τη ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε την ομάδα των εθελοντών για τη στήριξη που προσφέρουν στο Δήμο Λεβαδέων και ζήτησε τη βοήθεια τους για την από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.        

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λεβαδέων και τα μέλη της ομάδας ΛΕΒΑΔΡΩ συζήτησαν θέματα που αφορούν στη διοργάνωση του 6ου Κυνηγιού του κρυμμένου Αη Βασίλη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 09:30 στην πόλη της Λιβαδειάς. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρος Μητάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μάριος Σάκκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.