Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Εκπρόσωποι του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βοιωτίας επισκέφθηκαν τον Δήμο Λεβαδέων

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Θεμάτων, Τοπικής Ανάπτυξης και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Αθανάσιος Καλογρηάς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων κ. Γεώργιος Ζιώγας συναντήθηκαν σήμερα με μέλη του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βοιωτίας, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τους τομείς δραστηριοποίησης του Συνεταιρισμού και για τη λειτουργία καταστήματος στην πόλη της Λιβαδειάς όπου διατίθενται αποκλειστικά προϊόντα δικής τους παραγωγής 

Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν:

α. Η εμπορία και διακίνηση των κτηνοτροφικών τους προϊόντων ζητώντας στο σημείο αυτό τη στήριξη του Δήμου Λεβαδέων ώστε να καταφέρουν να διαθέτουν τα προϊόντα τους, χωρίς μεσάζοντες, στις αγορές της ελληνικής επικράτειας.  
β. Η χρήση των βοσκοτόπων.
γ. Η ανάγκη συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας που θα τους επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα ποιμνιοστάσια τους, ειδικά κατά την περίοδο του χειμώνα.
δ. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων από την αύξηση του αριθμού των λύκων στον Ελικώνα και τον Παρνασσό και 
ε. Η ανάγκη εξεύρεσης κατάλληλου χώρου για τη δημιουργία σύγχρονου κτηνοτροφικού πάρκου εντός των ορίων του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.

Ο Αντιδήμαρχος και ο Γενικός Γραμματέας διαβεβαίωσαν τους κτηνοτρόφους ότι θα τους παρασχεθεί κάθε βοήθεια που θα βελτιώνει τις συνθήκες εργασίες τους, αλλά και θα ενισχύει την εξωστρέφεια τους. Αναφορικά με τις αγέλες των λύκων, ενημερώθηκαν ότι ήδη ο Δήμος Λεβαδέων έχει αποστείλει σχετικά έγγραφα στα αρμόδια Υπουργεία για την επίλυση του θέματος, ενώ ζητήθηκε από τους κτηνοτρόφους να εναρμονιστούν με τις διατάξεις του νόμου και να προχωρήσουν στη σήμανση και καταγραφή των σκυλιών τους στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.