Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Μπατζελή στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Η κ. Κατερίνα Μπατζελή, υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, παρακολούθησε χθες τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Ευπάλιο του Δήμου Δωρίδας. Η κ. Μπατζελή παρευρέθηκε με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους κ Μπάμπη Φάκο, κ. Χρήστο Τσαμαντάνη και κ. Αργυρώ Καρακώστα.

Στο Νομό Φωκίδος τα έργα υποδομής βρίσκονται σε σημαντική υστέρηση ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει αναδειχθεί με έναν ολοκληρωμένο τρόπο η τουριστική ανάπτυξη του τόπου. Λόγω  της γραφειοκρατίας της κεντρικής διοίκησης και αδυναμιών της Περιφέρειας καθυστέρησαν τα έργα της παράκτιας προστασίας Τολοφώνος. Επίσης δε δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στον οδικό άξονα Θερμοπυλών-Ιτέας-Αντιρρίου ο οποίος αποτελεί τμήμα των διευρωπαϊκών δικτύων. Ο άξονας αυτός θα είναι προτεραιότητα της Περιφέρειας στη νέα προγραμματική περίοδο.

Η κ. Μπατζελή παρακολουθώντας το μεγαλύτερο μέρος του Περιφερειακού Συμβουλίου επιβεβαίωσε την άποψή της, η οποία και συμπεριλαμβάνεται και στη Διακήρυξη η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Λαμία, ότι ο τρόπος λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου για να είναι αποδοτικότερος ο τρόπος του θα πρέπει να αλλάξει. Η ενεργός συμμετοχή των τοπικών φορέων και των ενεργών πολιτών δεν μπορεί να αναλώνεται και να χάνεται στα «κανάλια» της επικοινωνίας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.