Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμος Δελφών: Απάντηση στη δυσφημιστική καμπάνια του γνωστού συμπολίτη μας

Σχετικά με τα επίμονα και αλλεπάλληλα δημοσιεύματα συγκεκριμένου προσώπου, γνωστού τιμητή των πάντων κατά τα τελευταία τριάντα χρόνια στην Άμφισσα, με μηδενική ωστόσο συνεισφορά και συνήθως καταστροφική προσέγγιση σε κάθε προσπάθεια για την πρόοδο του τόπου μας, ας ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

1. Ο Δήμος Δελφών, μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, έλαβε πρόσκληση από το Πανεπιστήμιο του Yale (ένα από τα κορυφαία του κόσμου) για συνεργασία με αντικείμενο την ανάδειξη των «Δελφικών Ελαιώνων» (Ελαιώνα της Άμφισσας) σ’ ένα πλήρως χρηματοδοτούμενο μακροπρόθεσμο πρόγραμμα. Έναρξη αυτής της κοινής προσπάθειας, στην οποία συμμετέχει επίσης ενεργά και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, αποτελεί ένα συμπόσιο που πραγματοποιείται τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου στο αμερικάνικο Πανεπιστήμιο.

2. Το Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών ενέκρινε τη μετακίνηση του Δημάρχου και δύο συνεργατών του για να συμμετάσχουν στο συμπόσιο αυτό.

3. Τα «περί συζύγων» που αναφέρει ο γνωστός ως άνω κύριος αποτελούν επιχειρήματα και όπλα της γνωστής συκοφαντικής φαρέτρας του, καθώς οι σύζυγοι που θα ακολουθήσουν, αναλαμβάνουν τα έξοδά τους οι ίδιοι και όχι ο Δήμος Δελφών.

4. «Το πάρτυ συνεχίζεται» κατά την ανωτέρω δυσφημιστική γραφίδα. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά, μετά από 4 χρόνια, που ο νυν Δήμαρχος Δελφών χρεώνει το Δήμο έξοδα μετακίνησης, την ίδια ώρα που στο σύνολο σχεδόν των Δήμων της χώρας οι Δήμαρχοι ταξιδεύουν δύο, τρεις ή και περισσότερες φορές το χρόνο στο εξωτερικό με πληρωμένες δαπάνες και για λόγους πολύ λιγότερο σημαντικούς από μια κορυφαία πρωτοβουλία, όπως αυτή που έχει ξεκινήσει εν προκειμένω για τον Ελαιώνα της Άμφισσας με το Πανεπιστήμιο του Γέηλ.

5. Τα ανωτέρω γράφονται για να ενημερωθούν υπεύθυνα οι δημότες μας. Ο γνωστός γραφιάς καθ’ έξιν κινούμενος μεταξύ εμπάθειας και λασπολογίας, θα λάβει πλέον (έπειτα από μεγάλη υπομονή και ανοχή) την απάντηση εκεί που του αξίζει, στα Ελληνικά Δικαστήρια. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.