Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Συνεργασία του Δήμου Δελφών με τη VIVA PAYMENTS

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών αποφάσισε την έναρξη συνεργασίας του Δήμου με την εταιρεία VIVA PAYMENTS (αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών) και την υπογραφή σύμβασης με την ανωτέρω εταιρεία, βάσει της οποίας θα υπάρχουν οι εξής δυνατότητες:

  • Πλήρης διασυνδεσιμότητα με το Back Office της Οικονομικής του Δήμου (πιστοποιημένη από την κατασκευάστρια εταιρεία Alfaware Πληροφορική Α.Ε).
  • Μία σύμβαση που καλύπτει τις Τράπεζες: «Πειραιώς, Eurobank, ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ, HSBC BANK, CITIBANK καθώς και σε όλες τις Συνεταιριστικές Τράπεζες» ή ακόμη και μέσω Πιστωτικής κάρτας και με επιβάρυνση 75 λεπτά του ευρώ 0,75€ (Ανεξαρτήτως Ποσού Πληρωμής) σε οποιοδήποτε από τα 4.000 σημεία πώλησης “http:// www. bankofgreece. gr/BoGDocuments/10 Πίνακες Ιδρυμάτων Πληρωμών.xls)”.χωρίς να χάνεται το πλεονέκτημα της άμεσης είσπραξης στο ταμείο του Δήμου.
  • Εκκαθάριση πιστωτικών με άμεση ενημέρωση
  • Περισσότερα Φυσικά σημεία πληρωμών
  • Η λύση που προσφέρεται από την συνεργασία των παραπάνω Εταιρειών (Alfaware Πληροφορική Α.Ε και VIVA PAYMENTS) γίνεται στην απλή λογική της επιβάρυνσης του Καταναλωτή Δημότη του Δήμου με ποσό ίσο με το 2% του προς πληρωμή ποσού με ελάχιστο ποσόν επιβάρυνσης τα 30 λεπτά του ευρώ ή στα 75 λεπτά του ευρώ Ανεξαρτήτως Ποσού Πληρωμής) σε οποιοδήποτε από τα 4.000 σημεία πώλησης. Τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν οι Καταναλωτές Δημότες σε ποσοστό 70-80 % είναι της τάξεως των 20-40€ ανά πληρωμή με αποτέλεσμα η όποια επιβάρυνση να είναι αντίστοιχα της τάξεως των 40-80 λεπτών του ευρώ ανά πληρωμή, διατηρώντας βέβαια ο Καταναλωτής Δημότης τη δυνατότητα πληρωμής στα γκισέ του Δήμου Δελφών χωρίς καμία επιβάρυνση, λαμβάνοντας υπ' όψη και πως οι Καταναλωτές Δημότες που έχουν παλιές χρεώσεις θα πρέπει -αν θέλουν- να διακανονίσουν τις όποιες οφειλές τους ναπροσέλθουν τόσο για την πληρωμή όσο για τον Διακανονισμό στα Γραφεία του Δήμου.
  • Η παραπάνω διαδικασία μέσω της VIVA PAYMENTS δεν επηρεάζει το ποσόν των χρημάτων που αναμένεται να εισπράξει ο Δήμος.
  • Διασφάλιση της πληρωμής και διαθεσιμότητα των χρημάτων την επόμενη μέρα. Η Είσπραξη του κάθε ποσού από τον Δήμο θα γίνεται την επόμενη της Είσπραξης απ’ τον Πελάτη Καταναλωτή σε λογαριασμό του Δήμου σε όποια Τράπεζα υποδείξει ο Δήμος στη VIVA PAYMENTS
  • Η Ενημέρωση του Μηχανογραφικού Συστήματος του Δήμου θα γίνεται την επαύριο της ημέρας που θα εισπράττεται το ποσόν από τον Καταναλωτή Δημότη του Δήμου. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό γιατί με τον τρόπο αυτό θα αποφεύγονται στο ελάχιστο, οι όποιες διπλοχρεώσεις (Να πάει δηλαδή κάποιος άλλος να πληρώσει τον ίδιο Λογαριασμό και στο Ταμείο του Δήμου μας)
  • Ο Λογαριασμός που θα πληρώσει ο Καταναλωτής Δημότης του Δήμου μπορεί να περιέχει πολλαπλές χρεώσεις (αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτόν την Αποστολή δύο και τριών ειδοποιητηρίων σε ελάχιστο χρονικό Διάστημα με όποιο κόστος έχει αυτό για τον Δήμο μας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.