Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Δημιουργική Γραφή για μαθητές Δημοτικών Σχολείων στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς - σε συνεργασία με το Σύλλογο «Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς» - ενδιαφέρεται να δημιουργήσει και 2ο Τμήμα Δημιουργικής Γραφής για μαθητές Δημοτικού Σχολείου, με υπεύθυνη τη φιλόλογο Λουκία Πολυμέρου.. 

Σκοπός του προγράμματος είναι να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο της έκφρασης μέσω του λόγου!!!

Βιβλία, εικόνες, μουσική, έργα τέχνης, επιστήμες, ιστορικά γεγονότα και πολλά ακόμη στοιχεία, θα αποτελέσουν αφετηρία για ένα ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας! 

Η απόκτηση γνώσεων, σε συνδυασμό με την εκμάθηση βασικών τρόπων έκφρασης γραπτού λόγου, θα καθοδηγήσουν τα παιδιά να καταφέρουν να εκφράσουν γραπτώς ό,τι νιώθουν, σκέφτονται, φαντάζονται, επιθυμούν… χωρίς φόβο, χωρίς ενδοιασμούς και απαγορεύσεις…

Απώτερος στόχος του προγράμματος είναι να συνειδητοποιήσουν οι συμμετέχοντες την αξία που έχει η δυνατότητα να εκφράζονται ελεύθερα και σωστά. Δυνατότητα εξαιρετικά αναγκαία για την καθημερινότητά τους, τόσο στο κοινωνικό περιβάλλον, όσο και στο σχολικό.

Όσοι/όσες ενδιαφέρονται πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2017 στη Βιβλιοθήκη (Κα Ιουλία Βελέντζα).

Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν με την έναρξη της νέας χρονιάς και θα τελειώσουν τον Ιούνιο 2018. 

Θα γίνονται 2 φορές το μήνα (Σάββατο) και έχουν συνολικό κόστος 40 ευρώ.

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου στις 12 μ.μ. - 3 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.