Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Σύλληψη στη Γουριά Αιτωλικού για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και λαθραίου καπνού

Συνελήφθη χθες το πρωί, στη Γουριά Αιτωλικού 48χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας για τα πυροτεχνήματα και τις φωτοβολίδες. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το πρωί τον δράστη, να οδηγεί αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο σπίτι του 48χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 1 δενδρύλλιο κάνναβης, 148 γραμμάρια της ίδιας ουσίας, 385 γραμμάρια λαθραίου καπνού και 2 φωτοβολίδες.

Επιπλέον, κατέσχεσαν ακόμα 1 δενδρύλλιο κάνναβης, που βρέθηκε εκριζωμένο σε αγροτεμάχιο του 33χρονου. Η προανάκριση έδειξε ότι ο 33χρονος εκρίζωσε το δενδρύλλιο από κτήμα του 48χρονου, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών και το απέκρυψε με σκοπό να αποφύγει τις συνέπειες ο τελευταίος.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.