Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Κατασκευή τεχνικών οδών στο δρόμο Μακρινή-Δαφνοχώρι

Ο Δήμος Δωρίδος αποφάσισε την εκτέλεση έργου με απευθείας ανάθεση, με σκοπό την κατασκευή τεχνικών έργων στον οδικό άξονα Μακρινή-Δαφνοχώρι. Για την κατασκευή του έργου επελέγη τεχνική  εταιρεία με έδρα τη Ναύπακτο. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε €5.000 (με ΦΠΑ) και προέρχεται από σχετική πίστωση του τρέχοντος έτους. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 4 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να κατασκευαστούν δύο τεχνικά έργα, στις θέσεις Αγία Τριάδα και Τρανός Πλάτανος. Στα συγκεκριμένα σημεία, τους χειμερινούς μήνες διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω των φερτών υλικών που καλύπτουν το οδόστρωμα τα βρόχινα νερά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδικός άξονας Μακρινή-Δαφνοχώρι, που χρησιμοποιούν σε τακτική βάση οι αγροκτηνοτρόφοι της Μακρινής για τη διεκπεραίωση των εργασιών τους και τη μετάβασή τους προς τη Ναύπακτο και αντίστροφα, είναι από τους χειρότερους σε βατότητα σε όλη τη Φωκίδα και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις προς τους αρμόδιους φορείς, εδώ και αρκετά χρόνια, παραμένει σε άθλια κατάσταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.