Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Το Ποτάμι αρωγός στην αναβάθμιση, αυτονόμηση και αυτοτέλεια των Δήμων

«Το Ποτάμι δηλώνει αρωγός στην προσπάθεια της ΚΕΔΕ να αναβαθμίσει σε πολλαπλά επίπεδα τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού και ειδικά στους άξονες της οικονομικής ανεξαρτησίας και θεσμικής αυτοτέλειας» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη συνάντηση που είχε στο γραφείο του στη Βουλή, το απόγευμα της Δευτέρας, με αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας με επικεφαλής τον Πρόεδρο της, Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ενημερώθηκε από τον κ. Πατούλη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ για όλα τα τρέχοντα ζητήματα έπειτα από το έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες με αφορμή το νομοσχέδιο «σκούπα» του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Παρέδωσαν ακόμη υπό τη μορφή υπομνήματος πολυσέλιδο ενημερωτικό σημείωμα με τις θέσεις και τις διεκδικήσεις της Α΄ βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από την πλευρά του Ποταμιού ο βουλευτής Αττικής Γιώργος Μαυρωτάς, ο γραμματέας Οργανωτικού Παντελής Αβραμίδης, η Πολιτική Υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ολυμπία Αναστασοπούλου, ο Μιχάλης Χρηστάκης, εμπειρογνώμονας σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και η Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου, Συντονίστρια των Τομέων Πολιτικής.

Τον κ. Πατούλη συνόδευαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω και μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΕ Δημήτρης Μπίρμπας, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ Βαγγέλης Πάνου και η υπεύθυνη επικοινωνίας Έλενα Σωτηριάδου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.