Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Κοινωνία αξιών: Ο Αλέξης, ο Κυριάκος και οι Loyal που θα μας καταστρέψουν!

Κύριε Πρωθυπουργέ πέρασε ο καιρός λίγο η διαπραγμάτευση λίγο το Πάσχα διακρίνω μια κόπωση. Μετά την επίσκεψη Πούτιν, το κλείσιμο της αξιολόγησης κτλ. έχετε μια ευκαιρία. Να λύσετε μια εξίσωση που δεν είναι ιδεολογική ή ταξική όπως αναφέρετε τακτικά αλλά απόλυτα πρακτική.

Λέει συγκεκριμένα η αντιπολίτευση κόψτε δαπάνες. Λέει ο κύριος Λεβέντης κόψτε συντάξεις πάνω από 1500€ κ.ο.κ. είναι λύσεις ίσως και ναι και όχι. Δυστυχώς όμως τα νούμερα είναι αμείλικτα. Πρέπει να εφαρμόσετε υφεσιακά μέτρα και την ίδια στιγμή να έρθει η ανάπτυξη! φαντάζομαι καταλαβαίνετε την αντίφαση.

Βέβαια μέχρι τώρα δεν λέω κάτι που δεν γνωρίζετε γι’ αυτό θα ακολουθήσω το Ολλανδικό μοντέλο του αδελφού κόμματος D66 που μας έλεγαν χαρακτηριστικά τα στελέχη του ΄΄ξέρετε όταν κάνουμε απλή κριτική ή λαϊκίζουμε τα ποσοστά μας πέφτουν. Όταν πάλι κάνουμε κριτική με προτάσεις ανεβαίνουν΄΄ άντε να δω αν θα ζήσω να το δω αυτό να γίνεται στην Ελλάδα.

Για να θέσω λοιπόν πρώτα τα ερωτήματα και να προσπαθήσω μπας και καταφέρω να τα απαντήσω. Ας υποθέσουμε ότι σήμερα ήμουν υπουργός για μια μέρα (υπόθεση εργασίας μην με περάσετε για κάνα ψώνιο) και έπρεπε άμεσα να βρω τα 7,5 δις που χρειάζεστε άσχετα αν δεν το λέτε… Η μια επιλογή θα ήταν να βάλω φόρους όπως και κάνετε κύριε Πρωθυπουργέ, γιατί μην ξεχνάμε ότι αυτά τα θέλετε άμεσα όποτε π.χ η Φιλελεύθερη λογική μείωσης φόρων γίνεται μεν, αλλά θέλει χρόνο και μη ξεχνάμε τα χρήματα τα θέλετε άμεσα. Τι κάνεις λοιπόν; Με σειρά προτεραιότητας ξεκινώ. Ξεχνάτε τις οργανωμένες ομάδες ψηφοφόρων σας που θα θίξετε όπως θα καταλάβετε παρακάτω και αρχίζετε.

1) 130εκατομμύρια το μήνα κοστίζουν οι ευρύτεροι κομματικοί παρατρεχάμενοι κόψτε τους τουλάχιστον στο μισό και αυτό γιατί τους υπόλοιπους τους χρειάζεστε. Αφήστε που στην Ελλάδα δεν προσλαμβάνονται κομματικά στελέχη από τους επιχειρηματίες και αυτοί σας στηρίξανε για να φτάσετε σε αυτή την θέση.

2) πλαφόν στις συντάξεις στα 2000€ όπως και αποφασίσατε πρόσφατα και την διαφορά που προκύπτει ως επιδότηση εργασίας στους εξωστρεφείς εργοδότες μπας και βρούμε δουλεία σε αυτή τη ζωή!

3) Ζητήστε από τον  κύριο Καρκατσούλη (πρώην στέλεχος ΄΄κοινωνία αξιών νυν ΄΄ποτάμι΄΄) να σας ενημερώσει για τους γνωστούς φορείς (οργανισμός Κωπαϊδας ΝΠΙΔ που ζουν από το κρατικό χρήμα κτλ) και κλείστε τους χθες!

4) Προβείτε σε ανασχηματισμό και διορίστε Υπουργούς αυτούς που μεταβδελιγμίας δεν θέλουν να γίνουν Υπουργοί και όχι τους γυμνοσάλιαγκες που χώνονται παντού. Ρωτήστε στην πιάτσα θα σας πουν πχ. Υπάρχει αυτός ο νέος που έκανε επιχειρηματικότητα και διαπρέπει στο εξωτερικό! Αυτόν θέλετε για Υπουργό ανάπτυξης. Υπάρχει αυτό ο Ναύαρχος που στο Υπουργείο άμυνας ως υπεύθυνος επί των Δαπανών εξοικονομούσε 1 εκατομύριο την μέρα! αυτόν θέλετε όχι για Υπουργό άμυνας αλλά για Υπουργό επί των δαπανών ξέρετε στο ένα Υπουργείο στο Σύνταγμα με τους τρεις Υπουργούς . ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ!!

5) Κάνετε κάτι με το Δημόσιο!! Δεν γίνεται να είσαι άνεργος να πηγαίνεις στον οαέδ να ενημερωθείς και η υπάλληλος να μην γνωρίζει την ύπαρξη προγράμματος δημοσιευμένο στο site του οαέδ!

Αν τα κάνετε αυτά βέβαια, δεν θα ξαναγίνετε Πρωθυπουργός αλλά θα έχετε κάνει καλό στην Ελλάδα!!

Τώρα θα μου πει ο επόμενος δυνητικός Πρωθυπουργός ΄΄εγώ πως θα βγω;΄΄Εσείς έχετε ένα μεγάλο πρόβλημα να λύσετε, την πραγματικά αριθμητική εξίσωση  που δεν είναι άλλη από το να πείσετε να σας ψηφίσουν δημόσιοι Υπάλληλοι που τρέμουν ότι θα τους απολύσετε και οι συνταξιούχοι που τρέμουν ότι θα τους κόψετε την σύνταξη απαραίτητοι τουλάχιστον κάποιοι εκ των δυο για να εκλεγείτε! Αν αυτοί  είναι περίπου 3.500.000 στην θέση σας θα ξεκινούσα από τους άλλους, τους υπόλοιπους, ξέρετε που δυστυχώς δεν είναι Loyal είναι απογοητευμένοι. Αυτοί που την ημέρα των εκλογών ή θα πάνε για φραπέ ή θα ρίξουν μαύρο. Αυτούς για τους οποίους δεν ενδιαφέρεται κανένας και ούτε πρόκειται (ελπίζω σύντομα να το καταλάβουν) διότι όσο συνεχίζουν να κρατούν αυτή τη στάση θα είναι έρμαια των αποφάσεων των 3.500.000 Loyal που ψηφίζουν πάντα και παίρνουν αν χρειαστεί με το ζόρι και την γιαγιά με την μαγκούρα να ψηφίσει!

Μέχρι τότε….

Καλή επιτυχία και Καλό κουράγιο και στους δυο!!!

Κωνσταντίνος Κούρος Β΄αντιπρόεδρος ΄΄κοινωνία αξιών΄΄

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.