Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Με τον Υπουργό Τουρισµού του Ισραήλ συναντήθηκε ο Μπακογιάννης

Την έκθεση International Mediterranean Tourism Market στο Ισραήλ επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας για την προώθηση του τουρισµού στην Στερεά Ελλάδα και την ανάδειξη των δυνατοτήτων και των υποδοµών της.

Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε µε τον υπουργό Τουρισµού του Ισραήλ, Yariv Levin µε τον οποίο συζήτησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης της τουριστικής συνεργασίας της Περιφέρειας και των τουριστικών φορέων του Ισραήλ.

Ο κ. Μπακογιάννης, που συνοδεύτηκε από τους αντιπεριφερειάρχες Εύβοιας Φάνη Σπανό και Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιό, αµέσως µετά την άφιξή του στην έκθεση δήλωσε: «Είµαστε εδώ γιατί συνεχίζουµε την προσπάθεια που έχουµε ξεκινήσει, να δείξουµε ότι η Στερεά Ελλάδα µπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον διεθνή τουρισµό, γιατί προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. ∆ουλειά µας είναι να κάνουµε γνωστές σε όλο τον κόσµο αυτές τις δυνατότητες του τόπου µας και των ανθρώπων του. Έχουµε ξεκινήσει καλά και λαµβάνουµε πολύ αισιόδοξα µηνύµατα, συνεχίζουµε".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.