Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Σύλληψη μελών σπείρας που έκλεψε υλικά από τις αποθήκες του Δήμου Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου

Συνελήφθησαν τυχαία στα Καμένα Βούρλα 2 ημεδαποί, ηλικίας 50 & 43 ετών, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ακόμη ημεδαποί συνεργοί τους, που ξέφυγαν τρέχοντας κατά τη σύλληψη των συνεργών τους. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής & φθοράς και για απείθεια. 

Σε έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκαν πλήθος μεταλλικών αντικειμένων και συγκεκριμένα, μετρητές, βάνες & υλικά συνδέσμων ύδρευσης, που στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρέσει νωρίτερα, από αποθήκες του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου στην περιοχή.

Επιπλέον, οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε φορτηγά του Δήμου, στην προσπάθειά τους να αφαιρέσουν πετρέλαιο από τα ντεπόζιτά τους.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, ενώ τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.530 περίπου ευρώ, αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.