Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Συγχαρητήριο μήνυμα Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Λιβαδειάς για την επιτυχή διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας»

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου με μεγάλη επιτυχία  και συμμετοχή η «Λευκή Νύχτα» στη Λιβαδειά. Η παράλληλη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» με την εμποροπανήγυρη έδωσε την για ακόμη μια φορά στους καταναλωτές την ευκαιρία να στηρίξουν τα μαγαζιά της Λιβαδειάς. Και φέτος η διοργάνωση  περιλάμβανε δρώμενα για τα παιδιά, μουσική, χορό, και πολλά άλλα για να διασκεδάσουν οι επισκέπτες.

Η «Λευκή Νύχτα»,  η οποία διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη της Λιβαδειάς, είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που είχε ως σκοπό ( δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης) να τονώσει την αγορά της πόλης μας,  εν μέσω μάλιστα της φοροεισπρακτικής καταιγίδας που επεφύλασσε η ψήφιση των όρων του Μνημονίου  που έφεραν η Κυβέρνηση του Σύριζα και των ΑΝΕΛ πλήττοντας τα μεσαία και λαϊκά στρώματα της κοινωνίας. 

Παράλληλα θεωρούμε αυτονόητο ότι  η πολιτεία & οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς  προέβησαν σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες σχετικά με την αυστηρή τήρηση των όσων προβλέπει η εργατική νομοθεσία για  την εργασία των υπαλλήλων  την ημέρα Σάββατο.

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΔΗΜ.Τ.Ο. Λιβαδειάς συγχαίρει για την πρωτοβουλία αυτή τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς, ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Καλογρηά Αθανάσιο, και το Δήμο Λιβαδειάς για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης και δηλώνει παρούσα και αρωγός σε τέτοιες κινήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.