Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Η Βοιωτία βλέπει Μεϊμαράκη για Αρχηγό στις 22 Νοεμβρίου

Ακριβώς είκοσι μέρες πριν τις κάλπες, στα μισά της κούρσας διαδοχής,  και ενώ οι υποψήφιοι και τα επιτελεία τους έχουν "πάρει" κυριολεκτικά φωτιά, η Βοιωτία μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των εσωκομματικών εκλογών. Μετά την σχεδόν αδιάφορη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και την ομολογουμένως αποτυχημένη επίσκεψη του Απ. Τζιτζικώστα στη Βοιωτία, η ΝΔ στο νομό και τα τοπικά στελέχη πρώτης γραμμής ανοίγουν τα χαρτιά τους και δείχνουν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

Επικρατέστερος των συνυποψηφίων του θεωρείται ο νυν Πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την τοπική ΝΔ  καθώς εγγυάται την ενότητα της ΝΔ. Την Κυριακή αργά το απόγευμα έκανε μάλιστα εμφάνιση με πρωτοβουλία των υποστηρικτών του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τίτλο "Υποστηρικτές Βοιωτίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη" στο facebook (εδώ https://www.facebook.com/meimarakisviotia/?fref=ts) μια σελίδα "για τους φίλους και τους υποστηρικτές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Βοιωτία για την προεδρία της ΝΔ." όπως γράφεται στη σελίδα.

Στελέχη πρώτης γραμμής όπως ο πρώην Βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας φαίνεται να παίρνει θέση ανοιχτά υπέρ Μεϊμαράκη καθώς και ο νυν Βουλευτής Βοιωτίας Βαγγέλης Μπασιάκος διατηρώντας βέβαια χαμηλούς τόνους. Θέση υπέρ της υποψηφιότητας του Μεϊμαράκη έχουν πάρει και στελέχη του κόμματος όπως ο Πρόεδρος της Τοπικής ΝΔ στη Λιβαδειά, Πέτρος Μακρόπουλος και μέλη του τοπικού συμβουλίου ενώ απούσα από την εκλογική αυτή μάχη δε θα μπορούσε να είναι και η ΟΝΝΕΔ, μιας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν κρύβει τις άριστες σχέσεις του με την νεολαία του κόμματος ως πρώην ΟΝΝΕΔίτης & ΔΑΠίτης, από την οποία λαμβάνει ιδιαίτερη στήριξη και κυρίως από την νεαρή Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Λιβαδειάς Μαρία Παπαλουκά, όπως και από το τοπικό γραφείο της ΟΝΝΕΔ, η οποία μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας είχε κλείσει το μάτι στην υποψηφιότητά του. 

Αντίστοιχα στη Θήβα η κα Σωσώ Μανάρα- Μαυράκη, πολιτευτής της ΝΔ, αν και θα διατηρεί στάση αναμονής διαφαίνεται πως κλίνει και στηρίζει την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη, όπως και ορισμένα στελέχη της ΟΝΝΕΔ, ενώ παράδοξο μπορεί να χαρακτηριστεί ότι διακριτικά υπέρ του Μεϊμαράκη τάσσεται και ο Θηβαίος Βαγγέλης Γιαννάκης (σε αντίθεση με τον πατέρα του Μιχάλη που τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του Απ. Τζιτζικώστα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.