Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ο Σύλλογος Νέων Γραβιάς απέκτησε στέγη

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών συνεδρίασε και αποφάσισε τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης -για ένα έτος- του Πολιτιστικού Κέντρου Γραβιάς στο Σύλλογο Νέων του χωριού, για τις ανάγκες του χορευτικού του τμήματος (παιδικού – ενηλίκων) κατά το διάστημα από 31/10/2015 μέχρι 31/10/2016 για 2 ημέρες και για 4 ώρες χρήσης εβδομαδιαίως. Η παραχώρηση ισχύει σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

  1. Η παραχώρηση να ισχύει για ένα έτος ήτοι έως την 30η Οκτωβρίου 2016.
  2. Ο Δήμος Δελφών διατηρεί την προτεραιότητα στη χρήση του Πολιτιστικού Κέντρου Γραβιάς.
  3. Την επόμενη ημέρα της χρήσης, ο Σύλλογος Νέων Γραβιάς οφείλει να παραδίδει τα κλειδιά του Κέντρου στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Γραβιάς ή σε εξουσιοδοτημένο υπάλληλο, καθώς και τις εγκαταστάσεις του στην κατάσταση (άριστη) που το παρέλαβαν και έτοιμο προς χρήση από το Δήμο Δελφών.
  4. Σε περίπτωση βλάβης ή φθοράς υλικών του Πολιτιστικού Κέντρου Γραβιάς υπόλογος και υπεύθυνος για την άμεση αποκατάσταση είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Γραβιάς.
  5. Σε περίπτωση χρήσης της θέρμανσης του κτιρίου: ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Γραβιάς οφείλει να μεριμνεί για την συμπλήρωση του καυσίμου που έχει καταναλωθεί, στην δεξαμενή του κτιρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.