Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Σε δημοπρασία η ανάπλαση μονοπατιού του Κεδροδάσους Βουνιχώρας

Ο Δήμος Δελφών διακηρύττει ότι την 15η Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. (λήξη παράδοσης των προσφορών) στο Δημαρχείο Δελφών, Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Σταλλού 6, Άμφισσα, θα διεξαχθεί με ανοιχτή Δημοπρασία με το σύστημα: Προσφορά με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης, του άρθρου 6 του Ν.3669/08, πάνω σε συμπληρωμένο έντυπο οικονομικής προσφοράς της υπηρεσίας, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΚΕΔΡΟΔΑΣΟΥΣ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ».

Ο κωδικός Ο.Π.Σ.Α.Α. του έργου είναι: 180476 και πρόκειται για έργο με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΚΕΔΡΟΔΑΣΟΥΣ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ».

Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών: α) κατηγορία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ, με προϋπολογισμό 41.814,04 (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα) β) κατηγορία ΠΡΑΣΙΝΟΥ, με προϋπολογισμό 2.035,50 (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα) και γ) κατηγορία ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ, με προϋπολογισμό 295,26 (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 44.144,80 ΕΥΡΩ (χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α.) και στο ποσό των 55.899,97 ΕΥΡΩ (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση, να παραλαμβάνουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού
(Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π.) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Δελφών, Σταλλού 6, 33100, Άμφισσα, μέχρι τις 10/09/2015 . Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22650 28347, αρμόδιος υπάλληλος κ. Δ. Καραντζής.

Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα τύπου Β. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές εργοληπτικές επιχειρήσεις που κατέχουν εργοληπτικά πτυχία:

 Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις:
α. Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του
ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ., εφόσον ανήκουν για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ στην Α1 τάξη και άνω του ΜΕΕΠ ή στο μητρώο της περιφερειακής ενότητας Φωκίδας και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό με βάση την ζητούμενη κατηγορία (οικοδομικά) και τον προϋπολογισμό της μελέτης

β. Προερχόμενες από κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή από κράτη που έχουν υπογράψει την συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), ή που προέρχονται από τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει διμερείς συμφωνίες σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχουν κυρωθεί με σχετική απόφαση του αρμοδίου οργάνου, στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες στους καταλόγους αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου Μ.Ε.Ε.Π.

γ. Προερχόμενες από ως ανωτέρω β΄ κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη.

 Κοινοπραξίες Εργοληπτικών Επιχειρήσεων των παραπάνω περιπτώσεων α, β και γ σε οποιονδήποτε συνδυασμό μεταξύ τους, υπό τους όρους του άρθρου 16 παρ. 7 του ΚΔΕ (Κοινοπραξία στην ίδια κατηγορία) και υπό τον όρο ότι κάθε Εργοληπτική Επιχείρηση θα συμμετέχει στο κοινοπρακτικό σχήμα με ποσοστό όχι μικρότερο του 25% της καλούμενης κατηγορίας.

 Κάθε εργοληπτική επιχείρηση συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ενός κοινοπρακτικού σχήματος. 

Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις για τη συμμετοχή εργοληπτικών επιχειρήσεων σε διαγωνισμούς για την κατασκευή Δημοσίων Έργων.

Εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζεται σε 2 % επί του προϋπολογισμού της υπηρεσίας, εκτός Φ.Π.Α. δηλαδή 908,94 ΕΥΡΩ και η σχετική εγγυητική επιστολή θα απευθύνεται προς το Δήμο Δελφών. Η ισχύς της θα είναι τουλάχιστον 6 μηνών και 30 ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 6 μήνες.

Προβλέπεται η δυνατότητα χορήγησης προκαταβολής στον Ανάδοχο, σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 3669/2008, τις εγκυκλίους 9 και 10 έτους 2012 της Δ/νσης Νομοθετικού Συντονισμού & Κωδικοποίησης (Δ17) του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και με τις διατάξεις του άρθρου 4, παρ. 1α, του Ν. 4156/2013. Η προκαταβολή αυτή δύναται να ανέρχεται σε ποσοστο 10% του συμβατικου αντικειμενου (χωρις αναθεωρηση και ΦΠΑ) για δαπανες προμηθειας υλικων που ενσωματωνονται στο εργο, κατ΄ ́εφαρμογη της παρ. 3β του άρθρου 51 του Ν. 3669/2008.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.