Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Θηβαϊκή υπόθεση η κάλυψη της θέσης του Γ. Καράμπελα στη λίστα της ΝΔ για την Βοιωτία

Λίγες μέρες, ώρες, πριν κλείσουν τα κόμματα τις λίστες των ψηφοδελτίων τους για τις επερχόμενες εθνικές εκλογικές, στις 20 Σεπτέμβρη, η μάχη έχει «ανάψει» για τα καλά στο εσωτερικό της ΝΔ στη Βοιωτία για την πλήρωση της θέσης του πρώην Βουλευτή Βοιωτίας ΝΔ Γιάννη Καράμπελα, ο οποίος μετά την επίσημη αποχώρησή του απ’ το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία πλέον πολιτεύεται με το «Ποτάμι».  

Όπως φαίνεται απ’ τις δηλώσεις του Προέδρου της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκη στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην περιοδεία του στη Βοιωτία στην πρώτη θέση της λίστας θα είναι το όνομα του Βουλευτή Βοιωτίας Ευ. Μπασιάκου ενώ θα πλαισιώσουν τον νυν Βουλευτή Βοιωτίας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά σειρά σταυροδοσίας ο Α. Κουτσούμπας, η Λ. Θεοδώρου Μαγούλα και η Κική Μαχαίρα. 

«Σφαγή» για την πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου έχουν προκαλέσει οι φερόμενες ως υποψηφιότητες των Βαγγέλη Γιαννάκη (γιο του πρώην Βουλευτή Μιχάλη Γιαννάκη) και Σπύρου Παπαχριστοδούλου (Περιφερειακού Συμβούλου Στερεάς) με διαφωνίες και έντονο παραπολιτικό σκηνικό. Άλλα ονόματα τα οποία ακούγονται για την πλήρωση της θέσης είναι αυτά των, πρώην προέδρου ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας Γιάννη Ταγκαλέγκα, του Προέδρου της τοπικής ΝΔ Λιβαδειάς Πέτρου Μακρόπουλου, του Προέδρου Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη, και πληθώρας άλλων στελεχών της τοπικής κοινωνίας. 

Και ενώ τα ονόματα δίνουν και παίρνουν, με τα δυο παλληκάρια της Θήβας να ερίζουν μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει την 5η τιμητική θέση του ψηφοδελτίου, από το επιτελείο της Συγγρού εξετάζεται η εναλλακτική λύση ενός φέρελπις νέου Θηβαίου, ο οποίος με την παρουσία του και τον λόγο του εντυπωσίασε τον Πρόεδρο της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκη στην τετ α τετ συνομιλία τους στην επίσκεψή του πρώτου στο δημαρχείο της Θήβας. Ο λόγος για τον νεαρό Αρχιτέκτονα Μηχανικό και δημοτικό σύμβουλο δήμου Θηβαίων, Ντίνο Τυρηνόπουλο, ο οποίος αν και δεν έχει δηλώσει υποψήφιος και το όνομά του φιγουράρει ως επίσημη πρόταση παραμένει προσηλωμένος και αναπόσπαστος στα καθήκοντά του κωφεύοντας στις σειρήνες  που προσπαθούν να  τον δελεάσουν ώστε να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές.

Καιρός γαρ εγγύς για να δούμε το σύνολο των ονομάτων του ψηφοδελτίου…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.