Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Με επιτυχία έγινε το Αντάμωμα Μακρισιωτών στη Μακρινή Δωρίδος

Η Χορευτική Ομάδα της Μακρινής Δωρίδος
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Αντάμωμα Μακρισιωτών που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μακρινής Δωρίδος "Η Υπαπαντή" στη Μακρινή Δωρίδος το βράδυ του Σαββάτου 8 Αυγούστου 2015. Την εκδήλωση -μεταξύ άλλων- τίμησαν με την παρουσία τους: ο βουλευτής Φωκίδας κ. Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, η τέως βουλευτής Φωκίδας κ. Ασπασία Μανδρέκα, ο πολιτευτής Φωκίδας της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Εμμανουήλ, ο πρώην Δήμαρχος Λιδωρικίου κ. Γεώργιος Κουλούλας και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δωρίδος κ. Κωνσταντίνος Κουτσούμπας, ενώ τη Δωρική Αδελφότητα εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Νεολαίας & Πολιτισμού, κ. Δημήτριος Μπέσκος.

Η Χορευτική Ομάδα της Μακρινής Δωρίδος

Η Χορευτική Ομάδα της Μακρινής Δωρίδος


Από αριστερά προς α δεξιά: Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μακρινής κ. Κωνσταντίνος Αναδιώτης, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγοου Μακρινής Δωρίδος "Η Υπαπαντή" κ. Γεώργιος Σερεντέλλος και ο Υπεύθυνος Νεολαίας & Πολιτισμού της Δωρικής Αδελφότητας κ. Δημήτριος Μπέσκος

Το τραπέζι με τους προσκεκλημένους: Ο βουλευτής Φωκίδας κ. Ηλίας Κωστοπαναγιώτου (στο βάθος αριστερά), η τέως βουλευτής Φωκίδας κ. Ασπασία Μανδρέκα, ο πολιτευτής Φωκίδας της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Εμμανουήλ, ο πρώην Δήμαρχος Λιδωρικίου κ. Γεώργιος Κουλούλας και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δωρίδος κ. Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Κατά τη διάρκεια του ανταμώματος, τα περισσότερα από 200 άτομα που παραβρέθηκαν, απόλαυσαν το φαγητό και το ποτό τους κάτω από τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών της ζωντανής ορχήστρας, ενώ η Χορευτική Ομάδα της Μακρινής, ντυμένη με παραδοσιακές φορεσιές, χόρεψε παραδοσιακούς χορούς, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία του ανταμώματος.

Τα μέλη που αποτελούν τη Χορευτική Ομάδα Μακρινής Δωρίδος είναι τα εξής άτομα:

  • Καραμάνος Θεόδωρος
  • Καραμάνου Ελένη
  • Κέντρος Αριστομένης
  • Κέντρου Ελένη
  • Κέντρου Σοφία
  • Παναγιωτόπουλος Χαράλαμπος (ο χοροδιδάσκαλος της Δωρικής Αδελφότητας)
  • Παπαπαναγιώτου Κωνσταντίνα
  • Παπαπαναγιώτου Νικόλαος
  • Σωτηρόπουλος Παναγιώτης
  • Σωτηροπούλου Μαρία
Ο κ. Ανδρέας Σερεντέλλος προσφέρει μοναδικές στιγμές κεφιού παίζοντας το κλαρίνο του
Τέλος, ο κόσμος που παραβρέθηκε στο Αντάμωμα των Μακρισιωτών, είχε την ευκαιρία να απολαύσει το ξεχωριστό ταλέντο ενός νέου ανθρώπου με καταγωγή από τη Μακρινή Δωρίδος, του Ανδρέα Απ. Σερεντέλλου, ο οποίος έπαιξε παραδοσιακούς ήχους με το κλαρίνο του.

Κείμενο: Νικόλαος Ι. Καραμάνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.