Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

50 παιδιά από την Τσεχία στις Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Φθιώτιδος

Μία ομάδα πενήντα παιδιών από την Εκκλησία της Τσεχίας με επικεφαλής τον Πρεσβύτρτο. π. Βασίλειο Čerepko πήγε χθες στις Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Φθιώτιδος, που βρίσκονται στην παραλία του Καινουρίου Λοκρίδος, όπου και θα φιλοξενηθούν για 15 ημέρες. Έως τις 27 Αυγούστου τα παιδιά με τους συνοδούς τους θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν τη θάλασσα, το όμορφο καταπράσινο περιβάλλον της κατασκήνωσης και να γευτούν τη Φθιωτική φιλοξενία.

Το πρωί τις Κατασκηνώσεις επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος, ο οποίος καλωσόρισε τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και τους διένειμε ευλογίες. Τα παιδιά τραγούδησαν στο Σεβασμιώτατο και έψαλλαν ωραιότατα ύμνους, μάλιστα δε ορισμένους στα Ελληνικά.

Το Σάββατο 15 Αυγούστου εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου οι φιλοξενούμενοι θα εκκλησιαστούν στην πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Νικολάου.

Στις 24 Αυγούστου θα φθάσει στη Φθιώτιδα και ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Πράγας και Χωρών Τσεχίας και Σλοβακίας κ. Χριστοφόρος, όπου και θα παραμείνει για ολιγοήμερες διακοπές, φιλοξενούμενος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικολάου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.