Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Πεζόδρομος στο Λευκαδίτι Δωρίδος


Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δωρίδος συνεδρίασε και αποφάσισε τη δημιουργία πεζοδρόμου στην πλατεία Καραούλι στο Λευκαδίτι Δωρίδος, με αρχή από το τέως Κοινοτικό κατάστημα. Στον πεζόδρομο απαγορεύεται η είσοδος και ως εκ τούτου, η κυκλοφορία και στάθμευση οχημάτων.

Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η είσοδος ΙΧΕ αυτοκινήτων ιδιοκτητών κατοικιών και η στάση αυτών για διάρκεια 15-20 λεπτά, για φορτο-εκφόρτωση και αποβίβαση-επιβίβαση αποσκευών και επιβατών αντίστοιχα, οχημάτων άμεσης ανάγκης (π.χ. ασθενοφόρα, περιπολικά, πυροσβεστικά οχήματα, οχήματα της ΔΕΗ, κτλ.) και για όσο χρόνο απαιτεί το έκτακτο γεγονός, καθώς και οχημάτων τροφοδοσίας καταστημάτων με χρόνο στάσης για φορτοεκφόρτωση διάρκειας μέχρι 20 λεπτών της ώρας.

Στον πεζόδρομο επιτρέπεται η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων εστίασης κλπ. Υπό των λειτουργούντων εκατέρωθεν εντός του χώρου του και της κλειστής πλατείας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε σημεία και έκταση που ορίζεται σύμφωνα με τις εκάστοτε αποφάσεις του εκπροσώπου ή του Τ.Σ. της Τ.Κ. Λευκαδιτίου και λοιπών αρμοδίων οργάνων του Δήμου Δωρίδος, στις οποίες λαμβάνεται πρόνοια για την ομαλή λειτουργία του πεζοδρόμου.

Οι ρυθμίσεις αυτές υλοποιούνται με την τοποθέτηση των αντίστοιχων πινακίδων και μέσων σήμανσης, καθώς επίσης και των αντίστοιχων – όπου απαιτούνται – διαγραμμίσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.