Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Αποδοχή εθελοντικής εργασίας στο Δήμο Δελφών


Η Αντιδήμαρχος του Δήμου Δελφών, κα Μπακολουκά, ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου την επιθυμία της κας Αμπράσι Φαμπιόλα του Ρεφάν και της Μπουκουρίγιε, αποφοίτου του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Άμφισσας, ειδικότητας Βοηθού Βρεφονηπιοκόπου να εργαστεί εθελοντικά στο Δήμο.

Η ενδιαφερόμενη, την 6η Σεπτεμβρίου κατέθεσε υπεύθυνη δήλωση αίτηση στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, με την οποία ζητά να γίνει δεκτή η επιθυμία της για εθελοντική εργασία στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό των Δελφών για το χρονικό διάστημα έως το τέλος της προσχολικής περιόδου, δηλαδή την 31η Ιουλίου 2013. Τονίζεται ότι η κα Αμπράσι, σύμφωνα με την αίτηση που υπέβαλε, δεν έχει καμία οικονομική απαίτηση από το Δήμο Δελφών και εν γνώσει της δεν καλύπτεται ασφαλιστικά σε περίπτωση ατυχήματος.

Η κα Μπακολουκά πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση, αφού η ενδιαφερόμενη με την εθελοντική εργασία που θα προσφέρει, θα αποκτήσει σημαντική εμπειρία στο αντικείμενο που σπούδασε. Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να φύγει όποτε η ίδια επιλέξει. Σύμφωνα με τον Κανονισμό λειτουργίας των παιδικών σταθμών του Δήμου, η εθελοντική εργασία γίνεται κατά τις ημέρες και ώρες που επιθυμεί η ενδιαφερόμενη.

Στην απόφαση αποδοχής της εθελοντικής εργασίας της ενδιαφερόμενης μειοψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Ιωσηφίδης, Α. Γιαγκής, Π. Μέγκος και  Δ. Κουτουνιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.