Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Έρευνες στο Δομοκό για τον εντοπισμό ληστών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη 3 αγνώστων δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ένοπλη ληστεία σήμερα νωρίς το πρωί, σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού ημεδαπών, στην οικία του στη περιοχή Ξυνιάδα Δομοκού Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 01:40΄ τα ξημερώματα, οι τρεις δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο κουζίνας στην οικία του ζευγαριού και με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν τον 80χρονο ιδιοκτήτη και την 77χρονη σύζυγό του.

Στη συνέχεια οι δράστες ασκώντας σε βάρος τους σωματική βία, τους απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 1.500 περίπου ευρώ, διάφορα χρυσαφικά αξίας 2.500 περίπου ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα, τριάντα 30 ασημένια συλλεκτικά νομίσματα, ένα 1 περίστροφο (κειμήλιο) με 8 φυσίγγια, το οποίο ο 80χρονος κατείχε παράνομα και τέσσερα 4 βιβλιάρια καταθέσεων τραπεζών.

Οι τρεις δράστες πριν αποχωρήσουν, έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διενεργούνται εκτεταμένες έρευνες από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.