Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Προβολή ταινίας: "Μας χωρίζει η θάλασσα" της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων

Η Ένωση Μικρασιατών Θήβας, 90 χρόνια μετά από τη Μικρασιατική Καταστροφή, παρουσιάζει την ταινία της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων "Μας χωρίζει η θάλασσα" του Αντώνη Παπαδόπουλου. Η ταινία θα προβληθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:10. Είσοδος Ελεύθερη.

Πρόκειται για την πρώτη ταινία αυτής της θεματολογίας που δημιουργεί Σύλλογος από τη Μικρά Ασία στην Ελλάδα. Οι συντελεστές της ταινίας δούλεψαν αφειλοκερδώς.

Υπόθεση
Μετά την Καταστροφή στη Σμύρνη το 1922, η ταβέρνα του μπαρμπα Δημητρού εξακολουθεί να δουλεύει. Ένας παράξενος ταχυδρόμος που πηγαινοέρχεται διασχίζοντας τη θάλασσα, μεταφέρει τα νέα μιας φιλικής οικογένειας που πρόλαβε και πέρασε στην αντιπέρα όχθη. Οι θαμώνες της ταβέρνας ουσιαστικά ζουν περιμένοντας με αγωνία να μάθουν τα καλά ή τα κακά νέα αυτής της οικογένειας.

Από το ομώνυμο θεατρικό έργο του Αντώνη Παπαδόπουλου.

Συντελεστές
Παίζουν οι : Γιώργος Αυγουλάς, Κατερίνα Κατσανδρή, Γεωργία Μπαχού, Γιάννης Λεκάκης, Ισμήνη Κανάκη, Τάσος Κανάκης, Νάσια Καραγιάννη, Σίμος Σταυρόπουλος, Ελευθερία Παπάζογλου, Ευγενία Πασπαλά

Σκηνοθεσία: Αντώνης Παπαδόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Αριστέα Μανταδάκη
Μουσική: Γιώργος Κομνάς
Προσαρμογή σεναρίου: Γεωργία Μπαχού
Δ/ση Φωτογραφίας – Μοντάζ: Θανάσης Βαραμογιάννης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.