Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Δήμος Δελφών: Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης Επιστημόνων-Ελεύθερων Επαγγελματιών

Ο Δήμος Δελφών, στο πλαίσιο των προβλέψεων του κράτους για την ανακούφιση επαγγελματικών κλάδων από τις συνέπειες που ήδη έχει προκαλέσει ο κορονοϊός, ενημερώνει ότι τίθεται σε εφαρμογή ένα νέο πρόγραμμα με την μέθοδο Επιταγής Voucher το οποίο αναμένεται να ενισχύσει 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους. Το πρόγραμμα προσφέρει τηλεκατάρτιση με στόχο την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελουμένων, ενώ ο κάθε συμμετέχοντας θα λάβει 600 €. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα πιστοποίησης των γνώσεων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για όσους θα λάβουν μέρος.

Σκοπός του Προγράμματος είναι πρωτίστως η ενίσχυση των επιστημόνων-ελευθέρων επαγγελματιών που εντάσσονται στους έξι βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας, με προσόντα και δεξιότητες που αποτελούν εργαλεία για την αναβάθμιση της ποιότητας και της παραγωγικότητας της εργασίας των συμμετεχόντων. Συγκεκριμένα αφορά δικηγόρους, ελεύθερους επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, καθώς και ασκούμενους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, οικονομολόγους/ λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως, εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου. Τις υπηρεσίες επιστημονικής τηλεκατάρτισης μπορούν να παρέχουν όλα τα αδειοδοτημένα από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ) επιπέδου 1 και 2.

Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στη δράση είτε Α) υποβάλλουν στο https://elearning.yeka.gr
ή Β) εξουσιοδοτούν κάποιον πάροχο κατάρτισης να υποβάλει την αίτηση αντ’ αυτών. Στην Α΄ περίπτωση η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων αρχίζει την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Πέμπτη 16 Απριλίου και ώρα 23:59. Στην Β΄ περίπτωση η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων αρχίζει την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Δευτέρα 20 Απριλίου και ώρα 15:00.

Κατά την υποβολή επιλέγεται ένα από τα παρακάτω αντικείμενα κατάρτισης:

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)
2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί
3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία
4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης περιόδου
5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή – Ψηφιακά πιστοποιητικά – Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη
6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)
7. Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία
8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον
9. Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας
10. Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (SocialMediaMarketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές.

Επιπλέον πληροφορίες παρέχονται στο https://elearning.yeka.gr.

Από το Γραφείο Δημάρχου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.