Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Υπεγράφη η σύμβαση για τις παροχές αποχέτευσης στην Κίρρα

Υπεγράφη στην Άμφισσα τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 η σύμβαση του έργου «Κατασκευή Εξωτερικών Διακλαδώσεων Δικτύου Αποχέτευσης Αναρρόφησης Τ.Κ. Κίρρας» προϋπολογισμού 83.030 ευρώ. Πρόκειται στην ουσία για την κατασκευή των παροχών αποχέτευσης, η οποία ακολουθεί την 3η φάση του αντίστοιχου δικτύου της Κοινότητας, το οποίο έχει κατασκευαστεί με το σύστημα της αναρρόφησης.

Το έργο θα εκτελεστεί με ίδιους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Δελφών, ολοκληρώνοντας μία πολύ σημαντική παρέμβαση στην περιοχή με πολλαπλά οφέλη για τους κατοίκους της, τους επισκέπτες και το περιβάλλον. Σύμφωνα με τη σύμβαση, η οποία υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Δελφών κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν εντός έξι μηνών.

Η μελέτη του φυσικού αντικειμένου του έργου προβλέπει όλες τις λεπτομέρειες των εργασιών, με στόχο την καλύτερη δυνατή απόδοσή του, ενώ οι υποδομές σε σημαντικά σημεία του θα γίνουν με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι εφικτός ο αερισμός με ειδικό στόμιο, η εύκολη έκπλυση και ο καθαρισμός τους. Η Κοινότητα της Κίρρας πλέον αισθάνεται στην πράξη τον ουσιαστικό ρόλο του Δήμου Δελφών στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων της.

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, με δήλωσή του τόνισε τη σημασία που έχει για την Κοινότητα της Κίρρας η ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου, το οποίο θα αναβαθμίσει τα μέγιστα τόσο την ποιότητα ζωής των κατοίκων της, όσο και την προστασία του περιβάλλοντος. «Η διασφάλιση των καλύτερων συνθηκών για την υγεία των πολιτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτη υποχρέωσή μας», σημείωσε ο κ. Ταγκαλής, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ικανοποίησή του για το σπουδαίο έργο που επιτελεί πλέον η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης, παρά το αντίξοο περιβάλλον μέσα στο οποίο καλείται να καλύψει τις ανάγκες του Δήμου. «Τα αποτελέσματα στους πρώτους πέντε μήνες της θητείας μας και η αναγνώρισή τους από την πλευρά των πολιτών αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της μεθοδικής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται», συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Δελφών, καταλήγοντας: «Το σύνολο των έργων του Δήμου μας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς επιταχύναμε τις διαδικασίες, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν. Δεν εφησυχάζουμε, όμως τα πρώτα αποτελέσματα ήδη μας δικαιώνουν».

Από το Γραφείο Δημάρχου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.