Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση της Δημάρχου και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ορχομενού με την ΠΕ Βοιωτίας

Σε απόλυτα θετικό και συναινετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε και η νεότερη συνάντηση της Δημάρχου Ορχομενού Βούλας Καράλη με την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη στο διοικητήριο της Λιβαδειάς, παρουσία του αντιδημάρχου τεχνικών έργων του Δήμου Ορχομενού Πρόδρομου Εμμανουηλίδη και των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Στην τεχνική σύσκεψη συζητήθηκε το σύνολο των προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και του Δήμου Ορχομενού, για το σύνολο των φάσεων υλοποίησης του αρχαιολογικού πάρκου, την κατασκευή νέας χάραξης και γέφυρας στη δημοτική κοινότητα Παύλου στη θέση Διπότι και τον οδικό άξονα που οδηγεί στα Σκορπονέρια της δημοτικής ενότητας Ακραιφνίας.

Η αγαστή συνεργασία του Δήμου Ορχομενού με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας αποτελεί τη βάση για τη δρομολόγηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων στο δήμο.

Τόσο η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη όσο και η αντιπεριφερειάρχηs Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά συμφώνησαν για τη συνέχεια της συνεργασίας και δεσμεύτηκαν

να εργαστούν από κοινού για την ικανοποίηση των αιτημάτων των τοπικών κοινωνιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.