Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με μέλη του Λαογραφικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδειάς "Το Γαϊτανάκι"

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με μέλη του Λαογραφικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδειάς “Το Γαϊτανάκι” που του ευχήθηκαν υγεία για να καταφέρει να επιτύχει τους στόχους του, που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ανάδειξης του λαϊκού πολιτιστικού αποθέματος της Λιβαδειάς. 

Συζήτησαν για θέματα γενικότερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος και για την ανάπτυξη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν τόσο στην προβολή του πολιτισμού όσο και στην προσέλκυση επισκεπτών διαμέσου της πολιτιστικής κληρονομιάς που διαθέτει η περιοχή μας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους τα μέλη του Συλλόγου, επισήμανε ότι η Δημοτική Αρχή είναι ανοικτή σε συνεργασίες για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων διαμέσου των οποίων θα επιτευχθεί η προβολή του σημαντικού έργου των πολιτιστικών συλλόγων. 

Στόχος της Δημοτικής Αρχής τόνισε είναι η ανάληψη δράσεων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης επικοινωνιακής στρατηγικής που θα ενισχύσει την εξωστρέφεια της πόλης.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.