Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με το Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα είχαν η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Λιβαδειάς. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων κ. Μιχάλης Σαγιάννης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρος Μητάς.

Έπειτα από εκτενή διάλογο κατέθεσαν τις απόψεις τους, τόσο η Διευθύντρια όσο και τα μέλη του Συλλόγου, τονίζοντας  ότι η λειτουργία του σχολείου προσφέρει την ευκαιρία για μουσικές σπουδές σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου συμβάλλοντας στην πολιτιστική πρόοδο της κοινωνίας.  

Η Διευθύντρια αλλά και τα μέλη του Μουσικού Σχολείου επικεντρώθηκαν στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το σχολείο, που είναι η στέγαση.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι, βούλησή του είναι να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του υπάρχοντος Μουσικού Σχολείου. Φιλοδοξία του είναι η δημιουργία ενός νέου Μουσικού Σχολείου, το οποίο θα σχεδιαστεί με τις ενδεδειγμένες προδιαγραφές, θα διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές και θα αποτελέσει αναπτυξιακό μοχλό της Λιβαδειάς. 

Διευκρίνισε όμως ότι, προκειμένου να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος, απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες και προσεκτικός σχεδιασμός. 

Τέλος τόνισε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια προκειμένου να επιλυθούν τα τρέχοντα προβλήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.