Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Δράση του «Ταιριάζουμε στην Άμφισσα» σε Δημοτικά Σχολεία της πόλης

Στο πλαίσιο του 3ου Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ «Εν Δελφοίς εστίν ο τόπος», η Άμφισσα φιλοξενεί την ετήσια εκδήλωση «Ταιριάζουμε» που έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινότητας στην αποδοχή της διαφορετικότητας με έμφαση στην αναπηρία.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Άλμα» και τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και ταξιδεύει κάθε Οκτώβριο από πόλη σε πόλη μεταφέροντας το μήνυμα ότι «Ταιριάζουμε» μέσα από τη διαφορετικότητά μας. Η διαφορετικότητα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της μοναδικότητας του καθένα μας!

Στις 15 Οκτωβρίου 2019, τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Άλμα» Κατερίνα Γιαννακοπούλου (πρόεδρος του Συλλόγου, ειδική παιδαγωγός) και Ελένη Μαυρίκου (καθηγήτρια ειδικής φυσικής αγωγής) επισκέφτηκαν το 1ο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας, όπου συζήτησαν με τους μαθητές της Ε’ Τάξης για τη διαφορετικότητα και την αποδοχή των ατόμων με αναπηρία στο σχολείο και μετά όλοι μαζί ζωγράφισαν σε καμβάδες με θέμα «Όλα τα παιδιά Μαζί!». 

Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.