Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Ταγκαλέγκα με την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Γιώργο Ζιώγα επισκέφθηκαν προχθές την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαιτέρως εγκάρδιο κλίμα,  καθώς ο Δήμαρχος Λεβαδέων και η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας είχαν μια αγαστή και γόνιμη συνεργασία κατά τη διάρκεια της προηγούμενης περιφερειακής διοίκησης για την επίλυση θεμάτων του νομού Βοιωτίας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στη νέα θητεία της, σημείωσε ότι προσβλέπει στη συνέχιση της άριστης συνεργασίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, εντός ενός πλαισίου συναίνεσης, ηθικής και εντιμότητας, ώστε να υλοποιηθούν αναπτυξιακά έργα σε ολόκληρο τον Καλλικρατικό Δήμο Λεβαδέων που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα επιλύσουν χρόνια και πάγια αιτήματα των κατοίκων. 

Όσον αφορά στο θέμα της αγροτικής οδοποιίας στην Κωπαΐδα, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα βασιστεί στις προηγούμενες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, σημειώνοντας ότι ούτως ή άλλως το έργο της αγροτικής οδοποιίας έχει ήδη συμβασιοποιηθεί και ο Δήμος Λεβαδέων δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει. Ωστόσο, καταλήγοντας τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξομάλυνση της υφιστάμενης κατάστασης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.