Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Διακρίσεις αθλητών του ΑΚΟΛ στη δεύτερη φάση διασυλλογικών αγώνων Παμπαίδων & Κορασίδων στο Σχηματάρι

Στο δημοτικό στάδιο Σχηματαρίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση των Διασυλλογικών Αγώνων ΤΕΤΡΑΘΛΩΝ Κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β (Κ14), το Σάββατο 19 Μαϊου 2019. Σ’ αυτούς τους αγώνες μετείχαν όλοι οι σύλλογοι Βοιωτίας & Εύβοιας, μελή της Ένωσης Αθλητικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση των επιδόσεων, των αθλητών και αθλητριών μας, ο Όμιλός μας κατετάγη στην 2η θέση, συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς. Η επόμενη και τελευταία φάση αυτών των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2019. Με τον Όμιλό μας αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες.

Στην κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΜΠΡΑΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΙΣΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΛΑΖΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΓΚΟΥΡΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

Στην κατηγορία ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΠΑΠΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΜΠΑΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΣΥΡΟΥ ΑΝΝΑ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΤΣΑΠΡΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ, ΝΙΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΖΟΥΡΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΛΙΑΣΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΡΑΠΤΗ ΣΟΦΙΑ, ΓΚΟΥΡΑΡΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΑΝΝΑ, ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΙΩΑΝΝΑ & ΚΑΦΡΙΤΣΑ ΙΩΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ.

Αν λάβουμε υπόψη μας τις επιτυχίες των μικρών αθλητών του τμήματος στίβου, αναδεικνύοντας τον Όμιλό μας μία από τις καλύτερες ομάδες μεταξύ των συλλόγων Βοιωτίας και Εύβοιας, μας γεμίζουν αισιοδοξία, αναμένοντας να επανδρώσουν τα αγωνιστικά τμήματα μεγαλύτερων κατηγοριών.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι επιτυχίες τους είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας των ίδιων των παιδιών, των οικογενειών τους που τα στηρίζουν, αλλά και στους προπονητές τους Μαργαρίτας Λάμπρου, Λουκά Μαργαρίτη και Νατάσας Τάγκαλη, που μοχθούν καθημερινά για τη βελτίωση των επιδόσεών τους. 


Το  Διοικητικό Συμβούλιο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.