Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς στη Θήβα δωρεάν σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο Δωρεάν Σεμινάριο Γυναικείας Αυτοάμυνας-Μέθοδος ΦΥΛΑΤΤΩ, στο πλαίσιο της ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξης με τίτλο: «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Θηβαίων», με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Η δράση, υλοποιήθηκε στις 8 και 15 Μαρτίου 2019 και διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των στελεχών του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων σε συνεργασία με την ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. ΘΗΒΗ-Εργαστήρι Ευεξίας Αγωγής και Πολιτισμού και με εκπαιδευτή τον Κωνσταντίνο Στόγιο (3 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Αυτοάμυνας ISDO (2014, 2017, 2018) στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας καθώς και των δράσεων προστασίας της γυναίκας.

Ευχαριστούμε πολύ όσους/ες συνεργάστηκαν για την υλοποίηση της δράσης αυτής, αλλά και τις συμμετέχουσες, οι οποίες πήραν σημαντικές πληροφορίες σε σχέση με την αυτοπροστασία και την μέθοδο Αυτοάμυνας- ΦΥΛΑΤΤΩ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.