Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

To 1ο «Chalkida Street Food Festival» είναι γεγονός!

Η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού έρχεται για πρώτη φορά στη πόλη της Χαλκίδας από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 μπροστά στο Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου) και στον πεζόδρομο Καραολή Δημητρίου (πάνω από την παραλία Σουβάλας).

Το φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός σε όλη την Ελλάδα με ελεύθερη είσοδο-μετά από πολλές πετυχημένες διοργανώσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ξάνθη, Τρίκαλα και Βόλο-έρχεται και στην πόλη της Χαλκίδας για ένα χορταστικό τριήμερο. Την διοργάνωση του Φεστιβάλ αναλαμβάνουν η Soulfood Thessaloniki και ο ραδιοφωνικός σταθμός Home 89,1fm με τη συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Ευβοίας, του Δήμου Χαλκιδέων και με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από τον Οργανισμό Λιμένων Νομού Ευβοίας.

Το 1ο Chalkida Street Food Festival φέρνει κοντά κοινό όλων των ηλικιών, μεταμορφώνει τον χώρο μπροστά στο Κόκκινο Σπίτι και στον πεζόδρομο Καραολή Δημητρίου και δίνει ραντεβού να μας ταξιδέψει με ήχους, αρώματα και γεύσεις. Από τροπικές προτάσεις και κλασικές γεύσεις, ντόπιο φαγητό που αγαπάμε, αλλά και γλυκά, καφέδες, κοκτέιλ ή δροσερές μπύρες…

Το Κόκκινο Σπίτι και ο πεζόδρομος Καραολή Δημητρίου, εκτός από γεύσεις και κόσμο, αναμένεται να γεμίσει με διασκεδαστικές δράσεις για όλους. Μουσική επιλογή από Djs όλη την ημέρα, συναυλίες και happenings για τους μικρούς μας φίλους και παρέα για 3 ημέρες με τους πιο γνωστούς εκπροσώπους του απολαυστικού φαγητού και της γευσιγνωσίας, με χαμόγελα και νοστιμιές.

Μείνετε συντονισμένοι για το πρόγραμμα των δράσεων και των Live / Dj sets!

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 3 Μαΐου από 18.00 έως 00.00
Σάββατο 4 Μαΐου από 12.00 έως 00.00
Κυριακή 5 Μαΐου από 12.00 έως 00.00
Επικοινωνία για επιχειρήσεις εκτός Χαλκίδας : soulfoodthessaloniki@gmail.com
Επικοινωνία για επιχειρήσεις της Χαλκίδας: info@home891.gr
Chalkida Street Food Festival

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.