Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Βοιωτίας

Ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου 2018, όπως και ο προγραμματισμός αντιμετώπισης έντονων καιρικών φαινομένων (χιόνια-πλημμύρες-παγετός) κατά τη διάρκεια του χειμώνα 2018-2019, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση του ΣΟΠΠ Π. Ε. Βοιωτίας, στις 13-12-2018.

Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις καταστροφές και την απώλεια 99 συνανθρώπων μας στο Μάτι Αττικής, με την ευχή και την προσδοκία ότι με την ετοιμότητα, τη συνεργασία και την πρόληψη, η χώρα μας δε θα ξαναζήσει παρόμοιες καταστάσεις. 

Η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, τόνισε ότι: «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αρμοδίους όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την άριστη συνεργασία κατά την αντιπυρική περίοδο και είμαι βέβαιη ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί συντονισμένα, προς όφελος πάντα των πολιτών και επισκεπτών της Βοιωτίας και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. 800 τόνοι αλατιού είναι στα σημεία διανομής, όπως και όλα τα μηχανήματα της Π. Ε. Βοιωτίας και των συνεργατών μας είναι σε άριστη κατάσταση, ώστε να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν. Από το 2015 μέχρι και το 2019, μετά από εμπεριστατωμένη εισήγηση των υπηρεσιών μας για την προμήθεια αλατιού, χρώματος διαγράμμισης δρόμων, μπετομιξ για λακκούβες, αλλά και για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, πλημμύρων και χιονοπτώσεων, διεκδικήθηκαν και εξασφαλίστηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο 3.400.000€. Χρόνια Πολλά και Καλές γιορτές».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.