Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Συλλήψεις ληστών στα Καμένα Βούρλα

Στο πλαίσιο πολύμηνης και εμπεριστατωμένης έρευνας, την οποία διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, εξιχνιάσθηκαν συνολικά 12 κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας.

Μετά από κατάλληλη συλλογή, ανάλυση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας 2 ημεδαπών, ηλικίας 27 ετών, οι οποίοι μαζί με τουλάχιστον 2 ακόμα συνεργούς τους, τα στοιχεία των οποίων διερευνώνται, κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα οι προαναφερόμενοι δράστες, τουλάχιστον από το Νοέμβριο του 2017 έως και το Φεβρουάριο του 2018, ενέχονται στη διάπραξη 12 κλοπών – διαρρήξεων από μόνιμες και εξοχικές κατοικίες σε περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων (Καινούργιο, Καμένα Βούρλα, Λογγός, Άγιος Σεραφείμ, Άγιος Κωνσταντίνος, Σκάρφεια).

Οι δράστες αφαιρούσαν από το εσωτερικό των οικιών κυρίως κοσμήματα, χρηματικά ποσά, μεταλλικά αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές, με τη λεία που είχαν αποκομίσει να υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τις 60.000 ευρώ.

Για τις μετακινήσεις τους, χρησιμοποιούσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός εκ των 27χρονων, το οποίο είχαν εγκαταλείψει και τράπηκαν σε φυγή, αρχές Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, στην ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βούρλων, καθώς αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε στάση προς επικείμενο έλεγχο των Αστυνομικών.

Οι δύο 27χρονοι, οι οποίοι έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για τη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Λαμίας, όπου μετά το πέρας των απολογιών τους, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

Η έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας συνεχίζεται, προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή των δραστών, καθώς και λοιπών αγνώστων συνεργών τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.