Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ενημέρωση σχετικά με τις εργασίες αποκατάστασης ζημιών στον Δήμο Λοκρών από Καιρικά Φαινόμενα

H Διοίκηση του  Δήμου Λοκρών, ενημερώνει τους πολίτες, σχετικά με τις εξελίξεις των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν  λόγω της τελευταίας θεομηνίας την 29η και 30η Σεπτεμβρίου 2018. Επειδή υπάρχουν κακόβουλα δημοσιεύματα και ανακρίβειες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σχετικά με αυτό το θέμα τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Από την πρώτη στιγμή η Διοίκηση του Δήμου Λοκρών ήταν παρόν στις περιοχές που επλήγησαν. O Δήμος Λοκρών φρόντισε και καθάρισε άμεσα όλους τους δρόμους στον Θεολόγο, όπου έγινε και η μεγαλύτερη ζημιά στον Δήμο Λοκρών και συνεχίζεται η αποκατάσταση φθορών όπου κρίνεται απαραίτητο.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λοκρών, κ. Νικολάου Λιόλιου ήρθαν κλιμάκια εμπειρογνωμόνων από το Υπουργείο Υποδομών, από την ΕΥΔΕ τμήμα Λάρισας και τμήμα Λαμίας και από τον ΕΛΓΑ, ενώ παράλληλα σύμφωνα με την νομοθεσία συστήθηκαν οι αντίστοιχες επιτροπές ανά κατηγορία ζημιάς.

Επίσης με πρωτοβουλία του  Δημάρχου Λοκρών, κ. Νικολάου Λιόλιου, έγιναν οι αντίστοιχες ενέργειες ώστε να χορηγηθούν χρήματα από Υπουργείο Εσωτερικών για την αποκατάσταση των ζημιών, εργασίες που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη βάση προτεραιοτήτων.

Συνεπώς ενέργειες και δημοσιεύματα κάποιων που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν, να συκοφαντήσουν και να ακυρώσουν όλες αυτές τις προσπάθειες δεν βρίσκουν αποδέκτη, διότι όλες οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν απολογιστικά από το Υπουργείο Εσωτερικών και οι εργασίες αποκατάστασης είναι σε εξέλιξη βάσει ιεραρχικής αναγκαιότητας. Πχ. Προηγούνται κάποιοι καθαρισμοί δρόμων για την ομαλή διέλευση των πολιτών, καθαρισμός χειμάρρων από τα φερτά υλικά αλλά και για την πρόληψη μια επικείμενης νέας βροχόπτωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.