Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου

Με μεγάλη χαρά ο Δήμαρχος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου στην έκτακτη Γενική Συνέλευσή του στην οποία ακούστηκε κατά κύριο λόγο η αγωνία του εμπορικού κόσμου για την οικονομική κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της παρατεταμένης κρίσης.

Ο Δήμαρχος από τη μεριά του εξήγησε στον εμπορικό κόσμο της πόλης τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής με πάνω από 70 συγκεκριμένες δράσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια πολλές από τις οποίες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, το Επιμελητήριο Ευρυτανίας, τον Σύλλογο Ξενοδόχων, τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 


Συμφώνησε με τους εμπόρους στη διεκδίκηση τουλάχιστον μιας Πανεπιστημιακής Σχολής στο Καρπενήσι και δεσμεύτηκε να είναι σε συνεργασία μαζί τους ώστε να διερευνηθούν οι επιπλέον δράσεις και να αναληφθούν περαιτέρω πρωτοβουλίες για την τόνωση της αγοράς. Τέλος τους ευχαρίστησε για την πρόσκληση και για τη μέχρι τώρα άριστη συνεργασία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.