Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Art Project: #My_Nafpaktos

1ο μέρος: Φωτογραφική Εξόρμηση στην Ναύπακτο
Συνάντηση: Πλατεία Λιμανιού, ώρα 11:00

Η ομάδα μας Greek Instagramers Events σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο "Ναύπακτος, Πολιτιστικές Διαδρομές", διοργανώνει το Project #My_Nafpaktos.

Το project θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις:

Το Σάββατο 27/10, ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί φωτογραφική εξόρμηση στην μαγευτική Ναύπακτο! Με σημείο εκκίνησης την Πλατεία του Λιμανιού και παρουσία ξεναγού, θα ξεκινήσουμε έναν μοναδικό φωτογραφικό περίπατο για να εξερευνήσουμε τις ομορφιές της πόλης και να ανακαλύψουμε τους φανερούς και κρυμμένους φωτογραφικούς της θησαυρούς.

Το Project θα ολοκληρωθεί με έκθεση φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί σε πολιτιστικό χώρο της Ναυπάκτου μέσα στο 2019.

Λεπτομέρειες για τη φωτοβόλτα μας:
--Χρησιμοποιούμε οτιδήποτε εξοπλισμό διαθέτουμε (κινητό, tablet, φωτογραφική μηχανή...).
--Προτείνουμε χρήση άνετων υποδημάτων.
--Η συμμετοχή είναι ελεύθερη

Η ομάδα μας θα βρίσκεται στην Ναύπακτο από την προηγούμενη μέρα, 26/10 για τα εγκαίνια της ομαδικής μας έκθεσης φωτογραφίας "#My_Greece, Η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 insta-φωτογράφων" (δείτε σχετική ανάρτηση). Η πολυταξιδεμένη μας έκθεση θα παρουσιαστεί στον πολυχώρο "Παλαιά Σφαγεία" του πολιτιστικού συλλόγου "Ναύπακτος, Πολιτιστικές Διαδρομές". Είναι τέλεια ευκαιρία για ένα μοναδικό καλλιτεχνικό διήμερο στην υπέροχη Ναύπακτο! Για τους φίλους που αποφασίσουν να έρθουν αυθημερόν για την φωτογραφική εξόρμηση, ενημερώνουμε ότι η έκθεση θα είναι ανοιχτή και το Σάββατο 27/10 και θα διαρκέσει έως 4/11. Το ταξίδι από Αθήνα διαρκεί περίπου 2:30 ώρες από την νέα εθνική οδό Αθηνών - Πατρών.

Event Tag: #My_Nafpaktos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.