Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Με την υποστήριξη της ΔΕΘ το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας-Κτηνοτροφίας Agrofest Στερεάς Ελλάδας

Την υποστήριξη του Εθνικού Φορέα Διοργάνωσης Εκθέσεων, Συνεδρίων & Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, ΔΕΘ – HELEXPO A.E. εξασφάλισε το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας – Κτηνοτροφίας, Agrofest Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018, στο Επιχειρηματικό Πάρκο της Λιβαδειάς, μαζί με το 25 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών.

Η υποστήριξη του διεθνώς αναγνωρισμένου φορέα της ΔΕΘ – HELEXPO A.E. αποτελεί μια ακόμα επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών που καταβάλλουν για την καθιέρωση του Agrofest ως Θεσμού της αγροτικής επιχειρηματικότητας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, το Επιμελητήριο Βοιωτίας και η εταιρεία EXPO EXPERT-Ελευθέριος Μποτονάκης η οποία έχει την τεχνική υποστήριξη του Agrofest Στερεάς Ελλάδας.

Το ενδιαφέρον για το γεγονός του... Σεπτεμβρίου για τον αγροτικό τομέα, στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας – Κτηνοτροφίας, Agrofest Στερεάς Ελλάδας, εκ μέρους των επιχειρήσεων καταγράφεται ιδιαίτερα έντονο, με τις συμμετοχές από όλη τη γκάμα των επιχειρήσεων του αγροτικού τομέα να έχουν ήδη ξεπεράσει τις 60.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.