Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Παγκόσμια πρεμιέρα για την παράσταση «Οι Στοιχειωμένοι» στη Χάρμαινα της Άμφισσας

Αγαπητοί συμπολίτες,
Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018, στη Χάρμαινα, θα παρουσιαστεί από το Φεστιβάλ Δελφών σε παγκόσμια πρεμιέρα η μουσική παράσταση «Οι Στοιχειωμένοι» του Δημήτρη Μαραμή, που το Φεβρουάριο του 2019 θα ανέβει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Το ίδιο βράδυ, από ώρα 20.45 έως ώρα 23.30, η οδός Φρουρίου, στο τμήμα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο έως τη διασταύρωση με την οδό Υπολοχαγού Κουτσογιάννη (ήτοι μέχρι περίπου το ύψος των οικιών Βούλας Δασκαλοπούλου και Σπύρου Ψιλογιάννη), θα παραμείνει κλειστή για οχήματα. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας κατά το συγκεκριμένο τρίωρο του προσεχούς Σαββάτου.

Το προαύλιο του 4ου Δημοτικού Σχολείου θα είναι διαθέσιμο για τη στάθμευση των οχημάτων, ενώ θα υπάρχει μέριμνα από το Δήμο για την καθοδήγηση των συμπολιτών μας.

Ακόμη ενημερώνουμε ότι το λεωφορείο του Δήμου θα διευκολύνει τους συμπολίτες μας που αδυνατούν να μεταβούν με άλλον τρόπο, πραγματοποιώντας δύο δρομολόγια, στις 20.30 και 20.45 (αφετηρία από τη στάση Κ.Τ.Ε.Λ. έναντι Εισαγγελίας).

Σας επισημαίνουμε τέλος ότι οι θέσεις που διατίθενται για την παράσταση είναι πολύ λίγες και για το λόγο αυτόν θα πρέπει εγκαίρως οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους (βιβλιοπωλείο «Αναζήτηση» στην Άμφισσα, βιβλιοπωλείο «Δομή» στην Ιτέα, βιβλιοπωλείο «Εξάντας» στο Γαλαξίδι, Τουριστικό περίπτερο στους Δελφούς και ηλεκτρονικά: www.delphifestival.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.