Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Έναρξη 45ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παιδιών στο Αγρίνιο

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Κώστα Πολίτη ξεκίνησε το αγωνιστικό πρόγραμμα του 45ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων στο Αγρίνιο.  

Την έναρξη του Πρωταθλήματος κήρυξε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος καλωσόρισε τους αθλητές και τους διοργανωτές: «Σας καλωσορίζω σε μια πόλη που αγαπά τον αθλητισμό και στηρίζει έμπρακτα το αθλητικό ιδεώδες. Το Αγρίνιο έχει συνδέσει την αθλητική ιστορία του με την πορεία σπουδαίων αθλητών και συλλόγων. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια είχαμε την ευκαιρία να διοργανώσουμε σημαντικές εκδηλώσεις πανελληνίου ενδιαφέροντος. Το 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης  Παίδων είναι μια κορυφαία διοργάνωση και η φιλοξενία της αποτελεί για εμάς τιμή και πρόκληση. Εύχομαι ολόψυχα  καλή επιτυχία στους αθλητές και τις ομάδες». 

Καλή επιτυχία στους αθλητές ευχήθηκε ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. Κώστας Νικάκης: «Σας καλωσορίζω στο Αγρίνιο, στην μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού. Μπροστά μας έχουμε το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ που αναμένεται να δώσει εντυπωσιακό παρών και να προσελκύσει και άλλα νέα παιδιά στον αθλητισμό. Εύχομαι να παρακολουθήσουμε αγώνες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου και ας κερδίσει ο καλύτερος». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.