Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Ολοκληρώθηκε Final Four Water Polo Women 2018 που διεξήχθη στο Καρπενήσι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final Four Water Polo Women 2018 το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου. Η πόλη του Καρπενησίου φιλοξένησε για ακόμη μια χρονιά αυτή την κορυφαία διοργάνωση του υγρού στίβου και ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και τον Κολυμβητικό Όμιλο Καρπενησίου κατάφεραν με προσπάθεια και σκληρή δουλειά να φέρουν εις πέρας τις απαιτήσεις μιας τόσο σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης.

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι δύο ημιτελικοί ανάμεσα στον ΝΟ Ρεθύμνου με τον ΝΟ Βουλιαγμένης  και τον Ολυμπιακό ΣΦΠ με τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου διεξήχθη ο μεγάλος τελικός, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, που ανέδειξε κυπελλούχο Ελλάδας τον Ολυμπιακό που επικράτησε με 14- 11 του ΝΟ Βουλιαγμένης και σήκωσε το κύπελλο ψηλά.

Την απονομή των μεταλλίων στην ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης έκανε ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου κ. Ταξιάρχης Κουτρομάνος, ενώ στους κυπελλούχους τα μετάλλια απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός. Τις καλύτερες παίκτριες βράβευσαν ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Βονόρτας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Κατερίνα Καλαντζή και κ. Βασίλης Φακίτσας.

Αναμφισβήτητα ήταν μία από τις πιο κορυφαίες και σημαντικές, στο χώρο του αθλητισμού, διοργανώσεις που έχει διεξαχθεί στην πόλη μας και αποδείχτηκε με επιτυχία πως οι υποδομές του Δήμου Καρπενησίου πληρούν όλες τις προδιαγραφές για τη διεξαγωγή αγώνων τόσο υψηλού επιπέδου. Θετικό στοιχείο τέτοιων διοργανώσεων αποτελεί και η επαφή των νέων παιδιών με διακεκριμένους αθλητές, διαμορφώνοντας υψηλά πρότυπα και δημιουργώντας το ερέθισμα για μεγαλύτερες προσπάθειες. Υπάρχουν πολλές διακρίσεις αθλητών των Συλλόγων του τόπου μας στην κολύμβηση και το αθλητικό αυτό γεγονός αποτέλεσε γι’ αυτούς ένα ωραίο θέαμα. Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Καρπενησίου επιδιώκει τη συνεργασία με τις Ελληνικές Ομοσπονδίες διαφόρων αθλημάτων αξιοποιώντας τις αθλητικές του εγκαταστάσεις και υπηρετώντας πάνω από όλα τους δημότες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μέσα από τη συνεργασία του πρώτου και δεύτερου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης αποδεικνύεται ότι οι κοινωνίες μπορούν να διεκδικήσουν, να πετύχουν, να αναπτυχθούν. Μια ομάδα, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Δήμος Καρπενησίου, συνεχίζουν να συνεργάζονται με δραστήριους συλλόγους κι φορείς του τόπου μας, προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί θερμά όλους όσους εργάστηκαν για τη διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης. Πιο συγκεκριμένα, να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Αριστείδη Τασιό, τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Ταξιάρχη Κουτρομάνο, την Κολυμβητική Ομοσπονδία  Ελλάδος, τον Κολυμβητικό Όμιλο Καρπενησίου, τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους υπαλλήλους του Δήμου Καρπενησίου, την Αστυνομική Διεύθυνση, το Πυροσβεστικό Σώμα Καρπενησίου και το ΕΚΑΒ.









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.