Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Συμμετοχή του Δημάρχου Καρπενησίου στην Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας

Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης παρευρέθηκε στην 6η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας. Στη συνεδρίαση μεταξύ άλλων συζητήθηκε το θέμα της κατηγοριοποίησης των Δήμων, με αφορμή τη μελέτη που εκπονήθηκε εκ μέρους της ΠΕΔ Αττικής.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Υπερήφανος ανέφερε: “Συμφωνούμε όλοι μας ότι υπάρχουν Δήμοι διαφορετικών ταχυτήτων, διαφορετικών δυνατοτήτων και εντελώς διαφορετικών προτεραιοτήτων. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι οι περιφερειακοί Δήμοι αδικούνται από την ισχύουσα κατανομή των πόρων. Θεωρώ ότι, επ’ ευκαιρίας της συγκεκριμένης μελέτης, θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση στο επίπεδο των ΠΕΔ και σε μια συνάντηση που θα κληθούν όλοι οι Πρόεδροι των ΠΕΔ της χώρας και θα πραγματοποιηθεί εδώ στην έδρα της περιφέρειάς μας τη Λαμία, να γίνει σύνθεση απόψεων και να προταθούν κριτήρια για να υπάρξει μια αντικειμενική κατανομή και να αρθεί η αδικία που αντιμετωπίζουμε”. 

Αφού τα μέλη κατέθεσαν τις απόψεις τους, συνεχάρησαν τον Πρόεδρο για την πρότασή του και έδωσαν την εξουσιοδότησή τους για τον ορισμό της συγκεκριμένης συνάντησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.