Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Επιβράβευση μαθητών του Δήμου Λοκρών για συμμετοχή σε πρόγραμμα Ανακύκλωσης

Επιβραβεύονται οι προσπάθειες  των μαθητών των σχολείων του Δήμου Λοκρών  που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Το χαρτί του Μέλλοντός μας-Ανακύκλωση Χαρτιού στα Σχολεία». Οι μαθητές μας με τις καλές πρακτικές τους, ξεχώρισαν μεταξύ των υπολοίπων σχολείων της Φθιώτιδας συγκεντρώνοντας πολύ μεγάλες ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών και ως ανταπόδοση κι επιβράβευση  των προσπαθειών τους, πρόκειται να τους παραδοθεί άμεσα  χαρτί Α4, ανάλογο των ποσοτήτων που συγκέντρωσαν.

Η παράδοση του χαρτιού στα σχολεία  άρχισε από την Τρίτη 1η Μαρτίου με μέσα του Δήμου Λοκρών. Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος συγχαίρει θερμά τους μαθητές μας και υπόσχεται ότι ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις δράσεις τους.
Άλλωστε αξίζει να επισημανθεί στο σημείο αυτό ότι ο Δήμος Λοκρών λειτουργεί στα σχολεία της περιοχής παράλληλο πρόγραμμα ανακύκλωσης, με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα καταφέρνοντας, αφενός να μειώσει σημαντικά τον όγκο των αστικών απορριμμάτων του και αφετέρου να μυήσει τους μαθητές στα οφέλη της ανακύκλωσης .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.