Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ο Δήμος Δομοκού γιόρτασε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με λαμπρότητα και το δέοντα σεβασμό στην ένδοξη ιστορία της Ελλάδας κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Δομοκού.

Μετά το πέρας της Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Δομοκού, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων παρουσία του Δημάρχου Δομοκού, κ. Δημήτρη Τζιαχρήστα, Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δομοκού, εκπροσώπων των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας, συλλόγων και φορέων του Δήμου Δομοκού.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση μαθητών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αποτίνοντας φόρο τιμής στους ήρωες της Εθνικής Παλιγγενεσίας εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Μετά το πέρας της παρέλασης ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί στην κεντρική πλατεία Θαυμάκου από μαθητές του Λυκείου και Γυμνασίου Δομοκού.

Ταυτόχρονα, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες πραγματοποιήθηκαν δοξολογίες, παρελάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις για τη μεγάλη αυτή εορτή του Ελληνισμού, με τη συμμετοχή σχολείων και μαθητών, με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τοπικών φορέων και πλήθους πολιτών να δίνουν το παρών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.