Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Άμφισσα: Ανεξέλεγκτη εναπόθεση απορριμμάτων στο Χρ. Καμπεράκης

Η περιβαλλοντική ευαισθησία, ο σεβασμός στο συνδημότη και η συνολικότερη συμπεριφορά που συμβαδίζει έστω και στο ελάχιστο με ένα ανεκτό πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο αποτελεί υποχρέωση και καθήκον όλων ανεξαιρέτως των κατοίκων αυτού του Δήμου. Δυστυχώς, αυτοί οι απαραίτητοι κανόνες αρμονικής συμβίωσης δε διακατέχουν και δε χαρακτηρίζουν όλους τους συμπολίτες μας. Απόδειξη ο περιβάλλων χώρος του κλειστού γυμναστηρίου "Χριστολιάς Καμπεράκης" στην πόλη μας, στον οποίο για άλλη μια φορά εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ανεξέλεγκτη εναπόθεση στοίβας απορριμμάτων και μπαζών από συμπολίτες μας, που ρυπαίνουν την περιοχή, υποβαθμίζουν την εικόνα του χώρου και προσβάλλουν την αισθητική όλων μας.

Ο περιβάλλων χώρος του κλειστού γυμναστηρίου είναι ένα σημείο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, καθώς καθημερινά σε αυτόν προσέρχονται για τις αθλητικές τους δραστηριότητες πλήθος παιδιών, ενώ σε συστηματική βάση φιλοξενούνται σημαντικοί αγώνες προορισμένοι να προβάλουν την πόλη μας και τον πολιτισμό της. Αντί αυτού, η εικόνα που αντικρίζει κάθε διερχόμενος είναι μια εικόνα ασυνειδησίας και αδιαφορίας για το κοινωνικο σύνολο. Η Δ.Ε. Άμφισσας με τα συνεργεία του δήμου, τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους της φροντίζει σε πολύ συχνή και περιοδική βάση να καθαρίζει και να ευπρεπίζει το χώρο και να τον διατηρεί στο επίπεδο που του αρμόζει. Αυτό, όμως, δεν είναι αρκετό, χωρίς την ευαισθησία, την αλληλεγγύη για το συνδημότη και την επίδειξη αισθήματος κοινωνικού ενδιαφέροντος από όλους μας.

Καλούμε για μία ακόμα φορά τους συνδημότες μας να τερματίσουν συμπεριφορές που εξοργίζουν τους πάντες και να συνεισφέρουν στο μέρος που αναλογεί σε κάθε κάτοικο αυτής της πόλης στην προσπάθεια που καταβάλλει η Δ.Ε Άμφισσας για μια πόλη καθαρή και όμορφη. Είναι ευθύνη ΟΛΩΝ μας! Καιρός να το αντιληφθούμε και να το κάνουμε πράξη!

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Άμφισσας
Αριστείδης Αγγελόπουλος

Ο Πρόεδρος Δ.Κ. Άμφισσας
Νικόλαος Βενετσάνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.