Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Στην απονομή των βραβείων μπάσκετ ο Δήμαρχος Χαλκιδέων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Χαλκίδα, τα πρώτα Eviabasket Awards.

Βραβεύθηκαν άνθρωποι του μπάσκετ που έγραψαν ιστορία, αλλά και αυτοί που διακρίθηκαν την περσινή σεζόν, με βάση ψηφοφορία φιλάθλων.

Την εκδήλωση στήριξε και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων και μάλιστα παρέστη και ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, με τον Διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ Φ. Γκούνη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος συνεχάρη τον διοργανωτή της εκδήλωσης Παναγιώτη Νικολάου και τους τιμηθέντες και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Δήμος Χαλκιδέων τα τελευταία τρία χρόνια φιλοξένησε μεγάλα μπασκετικά γεγονότα, που έφεραν τη νεολαία πιο κοντά στο άθλημα.

Ο Δήμαρχος απένειμε το βραβείο στον καλύτερο προπονητή της Περιφέρειας, που από την ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Χαλκιδέος Βασίλης Μπρατσιάκος. Μίλησε για την παρουσία του κ. Μπρατσιάκου επί 5 χρόνια στην ομάδα του Γ.Σ. Κύμης, όπου από το τοπικό πρωτάθλημα έφτασε στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος είχε φιλική συζήτηση με τον επίσης Χαλκιδέο προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος και βραβεύτηκε, καθώς και τους Αντώνη Φώτση και Λάζαρο Παπαδόπουλο, οι οποίοι βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ.

Σημειώνεται ότι την απονομή στον Λάζαρο Παπαδόπουλο έκανε ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ Φ. Γκούνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.